Meistä

Runda Munken pähkinänkuoressa

Runda Munken perustettiin vuonna 1988. Toimintamme on aina perustunut maistuvaan ruokaan, jonka valmistamme itse alusta loppuun, ja hyvään palveluun.

Nöyrä tavoitteemme on ylittää odotuksesi asiakkaanamme, aina uudelleen ja uudelleen. Yli 30 vuoden kokemuksen myötä pystymme helposti toimittamaan ruokatarjoilut ja näyttävät kattaukset kaikentyyppisiin juhliin ja tilaisuuksiin, jolloin sinä asiakkaana voit keskittyä siihen mikä on tärkeää – miksi ja mitä juhlimme?

Jatkuva halu kehittyä ja palvella asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin on tuonut toimintaamme tällä vuosikymmenellä myös kahvila-, leipomo- ja konditoria palvelut sekä teen ja kahvin maahantuonnin, ensin Nikkilään, sitten Loviisaan ja keväällä 2016 tuotantotilamme muuttivat uusiin isompiin tiloihin Vuosaaresta Mäntsälään.

Ovemme on aina auki, tervetuloa sisään!

Taustaa tämän päivän toimintaan


1980-luvun puolivälissä ostimme Esson huoltoaseman Sipoon Nikkilästä. Sen yhteydessä oleva kahvila muuttui nopeasti lounaspainotteiseksi ja sen yhteyteen kasvoi myös pieni leipomo. Pian asiakkaat rupesivat kysymään catering palveluja juhliinsa ja onnistuneiden sekä nopeasti kysyntää kasvattavien juhlatarjoilujen myötä syntyi Runda Munken Catering.

Mistä moinen nimi, kysyy moni? Runda Munken juontaa nimensä juuri silloisen pienen leipomomme suosituista pyöreistä munkeista. Kun yritykselle oli sen kasvaessa aika kehittää toinen nimi kuin ”Esson baari” tuntui tunnusmerkiksemme muodostunut Runda Munken luonnolliselta valinnalta.

Keittiö on yrityksemme sydän


Keittiö on yrityksemme sydän. Olemme erityisen ylpeitä kokeista, kylmäköistä sekä leipuri-kondiittoreistamme jotka antavat kaikkensa jokaista ateriaa valmistaessaan. Heidän käsialaansa ovat ruuan ja leivonnaisten herkulliset maut ja näyttävä ulkonäkö.

Ruokamme on tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistettua ja se tehdään alusta loppuun itse, suosien sesongin tarjontaa ja hyödyntäen sekä lähellä tuotettua että maailman makuja. Me aidosti välitämme juhliesi sekä ruokatarjoilun onnistumisesta, ja vaikka pääpaino onkin ruuanvalmistuksessa, saat kauttamme myös monet muut onnistuneisiin juhliin tarvittavat seikan kuten astiat, liinat ja servietit, tarjoiluhenkilökunnan, kukat, suunnitteluavun ja neuvot!

30-vuoden kokemus


Vuosien saatossa Runda Munken Cateringilla on ollut sormensa pelissä monessa eri tapahtumassa ja tilaisuudessa. Pikkujoulu- ja joulujuhlat, gaalaillalliset, cocktailtilaisuudet, grillijuhlat ja paellapartyt, avajaiset ja monet muut yritysjuhlat toteutuvat yli 30 vuoden kokemuksen myötä vaivatta.

niin yritystilaisuuksista…
International Pony Show, Pony Club Helsinki, monet rahoitus- ja sijoitusyhtiöt kuten FIM, Gyllenberg ja NIB, K.Hartwall Oy, Oy Hartwall Ab, Finska Läkaresällskapet, Svenska folkskolans vänner, Svenska litteratursällskapet i Finland r.f., Yhdysvaltain lähetystö, Ritarihuone, Kauniaisten ja Loviisan kaupunki, Sipoon kunta ja monet muut ovat olleet ja ovat edelleen asiakkaitamme.

Emme ole rajoittuneita tietyn tyyppisten juhlien järjestämiseen vaan meillä on kapasiteettia ja kokemusta toteuttaa sekä monen sadan, tai jopa tuhannen, henkilön tilaisuuksia kuten yhtälailla pienempiä perhejuhlia.

… kuin yksityistilaisuuksista
Olemme myös saaneet ilon olla mukana toteuttamassa lukemattomia yksityisiä tilaisuuksia läpi vuosikymmenten. Kaikenkokoiset häät, syntymäpäivät, merkkipäivät, perhejuhlat, ylioppilaskutsut, illallistarjoilut, karonkat, hautajaiset, kastetilaisuudet ja monet muut juhlat ovat meille tuttuja.

Yksikään tilaisuus ei ole meille yhdentekevä, iso tai pieni, on se aina yhtä tärkeä. Sinun juhlasi ja päiväsi, jota tulemme iloisella asenteella, reippaalla otteella ja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella toteuttamaan puolestamme, aina linjassa näkemyksesi kanssa. Ja yllättävissäkään tilanteissa ei meillä jää kieli keskelle suuta sillä tiedämme, ettei mikään tilaisuus ole toisensa kaltainen!

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan sivustoon ja palveluihimme.

Kaikkiin kysymyksiin vastaamme mielellämme, ethän epäröi yhteydenottoa!