Catering

Pitopalvelustamme

Keittiö on yrityksemme sydän.

Olemme erityisen ylpeitä kokeista, kylmäköistä sekä leipuri-kondiittoreistamme jotka antavat kaikkensa jokaista ateriaa valmistaessaan. Heidän käsialaansa ovat ruuan ja leivonnaisten herkulliset maut ja näyttävä ulkonäkö.

Ruokamme on tuoreista raaka-aineista rakkaudella valmistettua ja se tehdään alusta loppuun itse, suosien sesongin tarjontaa ja hyödyntäen sekä lähellä tuotettua että maailman makuja.

Toimintamme on aina perustunut maistuva ruuan rinnalla hyvään palveluun. Nöyrä tavoitteemme on ylittää odotuksesi asiakkaanamme, aina uudelleen ja uudelleen.

Pyydä tarjous >>

Ruokamme toimitetaan aina valmiina, sinun tarvitsee ainoastaan nostaa se esille.

Kaikki ruoka tulee valmiiksi vadeilla ja kulhoissa, valmiina syötäväksi. Lämmin ruoka toimitetaan lämpölaatikoissa joissa se pystyy kuumana. Voimme myös toimittaa ruuan kylmänä mikäli haluatte itse lämmittää sen silloin kun teille sopii.

Kauttamme järjestyy maistuva ruokailu myös kasvisyöjille sekä muille erikoisruokavaliota esim. allergian takia noudattaville. Muistathan vain selkeästi ja ajoissa ilmoittaa mikäli jotakin raaka-aineita pitää jättää pois. Teemme myös toiveidenne mukaan varsinaista ruokaa vastaavia annoksia erikseen.

Minimitilausmäärä pitopalvelullemme on 10 hengen tilaus per ruokalaji ja hintoihin sisältyy suunnitteluapu/neuvonta. Juhlasuunniteluun meiltä saa apua ensimmäiset 2 tuntia ilmaiseksi, tämän jälkeen veloitamme 50€/tunti.

Valikoimaamme kuuluu paitsi pitopalvelun ruokapalvelut myös kaikki konditoria-, leipomo- ja kahvilatuotteet.

Paitsi pitopalvelun ja ruuan pystyt juhlia ja ruokailua varten myös vuokraaman astiat, pöytäliinat, servietit (paperi tai kangas), vaasit yms. meiltä. Todella helppoa ja selvää ajan säästöä. Sinun ei tule vietettyä koko iltaa keittiössä, vaan sen sijaan vieraiden kanssa, eikä seuraavanakaan päivänä tarvitse huolehtia tiskeistä.

Mitään vuokraamaanne ei siis tarvitse tiskata. Pinoatte ne ainoastaan omiin laatikoihinsa ja me hoidamme loput.

Astiat voimme toimittaa jo edellisenä päivänä, jolloin voit halutessa kattaa kaiken valmiiksi etukäteen, tai samana päivänä kuin juhlat. Pystyt vuokraamaan meiltä pelkät astiat ilman ruokaa, tai sekä että.  Aivan kuten esillepanovadit ruualle, myös vuokra-astiat noudetaan seuraavana arkipäivinä sopimuksen mukaan. Halutessa voimme myös toimittaa ruuan kertakäyttöastioissa jolloin palautukselle ei ole tarvetta.

Toimituskulut vaihtelevat etäisyyksien mukaan. Kysy meiltä lisää. Aivan kuten ruuan astiatkin olet tervetullut veloituksetta noutamaan ja palauttamaan itse johonkin toimipisteistämme (Mäntsälä tai Loviisa).

Tarvitsetko apua tarjoilussa tai kattamisessa? Meiltä löytyy osaava tarjoiluhenkilökunta, joka auttaa niin ison kuin pienen juhlan järjestämisessä.

Monet ovat olleet meillä vuosia töissä ja ovat kanta-asiakkaillemme jo tuttuja. Toiset ovat extroja, jotka tulevat apuun aina tarvittaessa. Käytämme ainoastaan omaa henkilökuntaamme joka tuntee toimintatapamme ja noudattaa niitä. Henkilökuntamme on vuokrattavissa ainoastaan ruokatilauksen yhteydessä.

  • Juhlasuunnittelu ja -neuvonta – 2 ensimmäistä tuntia ilmaista, sen jälkeen 50€ /tunti
  • Kokki – 36,30€ /tunti
  • Tarjoilu-, buffet- ja baarihenkilökunta – 30,70€ /tunti

Iltalisä klo 18 jälkeen, sekä sunnuntaisin ja pyhinä koko päivän ajan on 5€/tunti

Muuta mikä voi olla hyvä tietää: Minimiveloitus henkilökunnastamme on 4 tuntia. Jos ette tarvitsekaan henkilökuntaa tulee se peruuttaa 5 työpäivää ennen tapahtumaa/tilaisuutta. Hinnat sisältävät sivukulut mutteivät arvonlisäveroa (24%) ja kaikki henkilökuntamme on tapaturmavakuutettuja.

Meiltä löytyy kuskit ja autot sekä kuorma-autot, jotka kuljettavat ruuan perille asti. Kiitos keskuskeittiömme keskeisen sijainnin Mäntsälässä, pystymme toimituskuluja vastaan vaivatta toimittamaan tilauksia päivittäin ympäri Uuttamaata sekä Päijät-Hämettä, tarvittaessa tietenkin myös muualla.

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo sekä lähikunnat) ja sen länsipuoli sekä itäpuoli kuten Sipoo, Porvoo, Loviisa ja pohjoispuoli kuten Mäntsälä sekä Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Tuusula ym. ovat kaikki tuttuja.

Toimitus esimerkiksi Helsinkiin ja pk-seudulle on tällä hetkellä 60,50€ arkipäivisin ennen klo 18.00. Klo 18 jälkeen hintoihin lisätään iltalisä 5€/alkava tunti. Sunnuntaisin ja pyhinä toimitus esimerkiksi Helsinkiin maksaa 90€. Mahdollinen astioiden palautushaku tapahtuu seuraavana arkipäivänä ja maksaa 20€.

Toimituskulut vaihtelevat sijainnin sekä päivän että kellonajan mukaan. Tarjouksessa kerromme aina ne kulut jotka koskevat juuri sinun tilausta sen hetkisen tilanteen mukaan. Halutessa ruuan voi myös sopimuksen mukaan noutaa veloituksetta suoraan Mäntsälän päätoimitiloistamme osoitteesta Osuustie 1 tai Loviisan kahvilasta. Astiat palautetaan tällöin samaten seuraavana arkipäivänä johonkin toimipisteistämme. Jos ruoka toimitetaan kertakäyttöastioissa, astioiden palautukselle tai noudolle ei ole tarvetta.

Toimitushinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24%).

Moniin juhlatiloihin saa viedä omat juomat.

Käsittelykuluja vastaan pystymme myös hoitamaan kuljetuksen ja viilennyksen sekä pitämään huolen tyhjistä laseista. Vaihtoehtoisesti voimme myös ostaa juomat ja tuoda ne mukanamme. Tällöin veloitamme alkoholipitoisista juomista Alkon hinnat ja noudosta/käsittelystä 55€.

Halusitte asian järjestettävän miten vain, autamme aina mielellämme juoman valitsemisessa ja määrien arvioinnissa.

Pystymme myös järjestämään sekä hoitamaan juomatarjoilun/baarin tilaisuuksien yhteydessä.

Onnistuneet juhlat tarvitsevat paljon muutakin kuin pelkästään hyvän ruuan. Autamme mielellämme järjestelyissä.

Pystymme esimerkiksi hoitamaan kukat, kynttilät ja muun pöytäkoristelun, pöytä- ja buffetliinat, servietit, tarvittavan henkilökunnan, jäät ja baaritarvikkeet, teltat yms. Juhlasuunnitteluapu ja neuvonta on ilmaista ruokatilauksen yhteydessä ensimmäiset kaksi tuntia.

Kahvilamme palvelevat teitä juhlatiloina pienemmissä tilaisuuksissa kuten kokouksissa ja muistotilaisuuksissa. Niitä voi veloituksetta kysellä käyttöönsä sekä aukioloaikojen puitteessa että niiden ulkopuolella. Kun tiedämme isompien ryhmien saapuvan etukäteen, pystymme varaamaan pöydän sekä tarjottavat valmiiksi.

Kauttamme ei pysty vuokraamaan varsinaisia juhlatiloja muualta. Olemme vuosien saatossa kuitenkin oppineet tuntemaan toimialueemme ja pääkaupunkiseudun juhlatilat hyvin ja kerromme mielellämme kokemuksiamme niistä.

Vaurioituneet tai rikkoutuneet tavarat veloitamme erillisen hinnaston mukaan. Ole tämän vuoksi tarkkana, että pakkaat tavarat takaisin oikeisiin laatikoihinsa.

Take-away catering

Take-away catering


Kun et tarvitse henkilökuntaa tai muita palveluita voit halutessa tilata vain ruuan

Tarvitsit sitten kokonaisen menukokonaisuuden tai vain yksittäisen elementin kuten salaatin tai kakun voit tilata ja noutaa sen sopimuksen mukaan veloituksetta jostakin toimipisteestämme (Mäntsälä tai Loviisa). Toimitusmaksua vastaan toimitamme ruuan perille asti.

Astiat palautetaan tällöin samaten seuraavana arkipäivänä johonkin toimipisteistämme, ellei ruoka ole valittu laitettavan esille kertakäyttöastioille jolloin palautukselle ei ole tarvetta.

Juhlapalvelu


Halutessa saat meiltä kokonaisvaltaisen juhlapalvelun. Valitse itse, mitkä yksityiskohdat jätät meidän käsiimme.

Yli 30 vuoden kokemuksen myötä pystymme helposti toimittamaan kaikentyyppisiin juhliin ja tilaisuuksiin paitsi maistuvan ruokatarjoilun kaikki muutkin onnistuneiden juhlien järjestämiseen tarvittavat seikat kuten näyttävät kattaukset, astiat, pöytäliinat ja lautasliinat, kynttilät, kukat ja muut koristelut jolloin sinä asiakkaan voit keskittyä siihen mikä on tärkeää – miksi ja mitä juhlimme?

Lue lisää >>

Juhlapalvelu

Lue lisää >>