Juhlapalvelu ja tilaisuudet

Juhlapalvelu

Niin yksityis- kuin yritysjuhlatkin vaativat joskus jonkin verran suunnittelua.

Yli 30 vuoden kokemuksen myötä pystymme helposti toimittamaan kaikentyyppisiin juhliin ja tilaisuuksiin paitsi maistuvan ruokatarjoilun kaikki muutkin onnistuneiden juhlien järjestämiseen tarvittavat seikat kuten näyttävät kattaukset, astiat, pöytäliinat ja lautasliinat, kynttilät, kukat ja muut koristelut jolloin sinä asiakkaan voit keskittyä siihen mikä on tärkeää – miksi ja mitä juhlimme?

Meiltä saatte halutessa kokonaisvaltaisen juhlapalvelun. Meillä on omasta takaa ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmis tulemaan paikan päälle tarjoilemaan. Omilla autoilla ruoka saapuu turvallisesti perille ja kontaktiemme kautta järjestyvät teltat, pöydät, tuolit, baaritiskit jne.

Tunnemme suurimman osan pääkaupunkiseudun ja muun toimialueemme juhlatiloista ja kerromme mielellämme kokemuksiamme niistä. Ja yllättävissäkään tilanteissa ei meillä jää kieli keskelle suuta sillä tiedämme, ettei mikään tilaisuus ole toisensa kaltainen!

Valitset itse mitkä yksityiskohdat jätät meidän käsiimme.

Pyydä tarjous >>

Olemme vuosien saatossa olleet mukana järjestämässä tuhansia juhlia, pienistä intiimeistä illallisista, usean sadan ja jopa tuhannen hengen gaaloihin ja istuviin illallisiin. Jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan näkemyksen ja toiveiden mukaisesti, eikä yksikään juhla tai tilaisuus ole toisensa kaltainen.

Asiakkaitamme ovat mm. Yhdysvaltain Suurlähetystö, K. Hartwall Oy Ab, Oy Hartwall Ab, monet rahoitus- ja sijoitusyhtiöt kuten FIM, Gyllenberg ja NIB, Finska Läkaresällskapet, Ritarihuone, Svenska litteratursällskapet i Finland r.f., Svenska folkskolans vänner, Kauniaisten ja Loviisan kaupunki, Sipoon kunta sekä lukuisat yksityiset henkilöt. Listan voi tehdä pitkäksi.

Tässä esimerkkejä erilaisista juhlatilaisuuksista joissa osaamisemme on vaikeasti lyötävissä:
 • Karonkat
 • Häät
 • Monenlaiset ulkoilmatapahtumat
 • Suku- ja perhejuhlat kuten rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kastetilaisuudet
 • Muistotilaisuudet
 • Illalliset, lounaat, iltapalat yms.
 • Kaikenlaiset yritysjuhlat ja tilaisuudet
 • Edustusillalliset
 • Kokoustarjoilut
 • Syntymäpäivät
 • Pikkujoulut ja jouluruuat
 • Avajaiset, lanseeraustilaisuudet
 • Cocktailtilaisuudet
Jotta pystyisimme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan juhlat teidän toiveiden mukaisesti, tarvitsemme ensin hieman taustatietoja. Minkä tyyppiset juhlat ovat kyseessä, onko yritystilaisuus, syntymäpäivät taikka häät? Montako vierasta on tulossa, minä päivänä ja mihin aikaan? Onko juhlatila jo varattu tai järjestetäänkö ne esimerkiksi kotona, teltassa tai merellä? Onko juhlilla jokin teema?

Onko teillä budjettia jonka voimme huomioida? Olemme hyviä selkeästi erittelemään tarjouksissamme mikä maksaa minkä verran, jolloin pystyt helposti tarkistamaan yksityiskohdat ja päättämään kokonaisuudesta. Runda Munken on erittäin joustava ja asiakaslähtöinen yritys ja tarjouksiamme pystyy pitkälti muokkaamaan loputtomasti mieleiseksi.

Näiden seikkojen selkeyttämisen jälkeen on helppo lähteä valitsemaan ruokakokonaisuutta, kun tiedämme missä hintaluokassa liikumme, mihin vuodenaikaan ja minkä tyyppisiä ja kokoisia juhlia varten. Autamme mielellään muokkaamaan ruokatarjoilua oman näköiseksi ja myös muissa juhlan järjestelyissä ja kysymyksissä. Voit selailla valmiita menyitä tai koota omasi, tai rakennamme toiveidenne ja mieltymystenne perusteella teille oman. Jätä meille tarjouspyyntö.

Meiltä saat 2 tuntia ilmaista suunnitteluapua juhlanjärjestelyyn jonka jälkeen veloitamme 50€/tunti.

Meiltä löytyy kuskit ja autot sekä kuorma-autot, jotka kuljettavat ruuan perille asti. Kiitos keskuskeittiömme keskeisen sijainnin Mäntsälässä, pystymme toimitusmaksua vastaan vaivatta toimittamaan tilauksia päivittäin ympäri Uuttamaata sekä Päijät-Hämettä, tarvittaessa tietenkin myös muualle.

Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo sekä lähikunnat) ja sen länsipuoli sekä itäpuoli kuten Sipoo, Porvoo, Loviisa ja pohjoispuoli kuten Mäntsälä sekä Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kerava, Tuusula ym. ovat kaikki tuttuja.

Toimitus esimerkiksi Helsinkiin ja pk-seudulle on tällä hetkellä 60,50€ arkipäivisin ennen klo 18.00. Klo 18 jälkeen hintoihin lisätään iltalisä 5€/tunti. Sunnuntaisin ja pyhinä toimitus esimerkiksi Helsinkiin maksaa 90€. Mahdollinen astioiden palautushaku tapahtuu seuraavana arkipäivänä ja maksaa 20€.

Toimituskulut vaihtelevat sijainnin sekä päivän että kellonajan mukaan. Tarjouksessa kerromme aina ne kulut jotka koskevat juuri sinun tilausta sen hetkisen tilanteen mukaan. Halutessa ruuan voi myös noutaa veloituksetta suoraan Mäntsälän päätoimitiloistamme osoitteesta Osuustie 1 tai Loviisan kahvilasta. Astiat palautetaan tällöin seuraavana arkipäivänä tai sopimuksen mukaan johonkin toimipisteistämme. Jos ruoka toimitetaan kertakäyttöastioissa, astioiden palautukselle tai noudolle ei ole tarvetta.

Toimitushinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24%).

Tarvitsetko apua tarjoilussa tai kattamisessa? Meiltä löytyy osaava tarjoiluhenkilökunta, joka auttaa niin ison kuin pienen juhlan järjestämisessä.

Monet ovat olleet meillä vuosia töissä ja ovat kanta-asiakkaillemme jo tuttuja. Toiset ovat extroja, jotka tulevat apuun aina tarvittaessa. Käytämme ainoastaan omaa henkilökuntaamme joka tuntee toimintatapamme ja noudattaa niitä. Henkilökuntamme on vuokrattavissa ainoastaan muiden palveluiden yhteydessä.

 • Juhlasuunnittelu ja -neuvonta –  2 ensimmäistä tuntia ilmaista, sen jälkeen 50€ /tunti
 • Kokki – 36,30€ /tunti
 • Tarjoilu-, buffet- ja baarihenkilökunta – 30,70€ /tunti

Iltalisä klo 18 jälkeen, sekä sunnuntaisin ja pyhinä koko päivän ajan on 5€/tunti.

Muuta mikä voi olla hyvä tietää: Minimiveloitus henkilökunnastamme on 4 tuntia. Jos ette tarvitsekaan henkilökuntaa tulee se peruuttaa 5 työpäivää ennen tapahtumaa/tilaisuutta. Hinnat sisältävät sivukulut mutteivät arvonlisäveroa (24%) ja kaikki henkilökuntamme on tapaturmavakuutettuja.

Tässä esimerkkejä tilaisuuksista joiden järjestämisessä osaamisemme on vaikeasti lyötävissä

Karonkat              Häät              Monenlaiset ulkoilmatapahtumat              Suku- ja perhejuhlat kuten rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, kastetilaisuudet

Muistotilaisuudet            Illalliset, lounaat, iltapalat yms.              Kaikenlaiset yritysjuhlat ja tilaisuudet              Edustusillalliset              Kokoustarjoilut

Syntymäpäviät            Pikkujoulut ja jouluruuat              Avajaiset ja lanseeraustilaisuudet              Cocktailtilaisuudet

Pyydä tajous!