Kahvila-Konditoria

Kahvila-konditoria

Kahvilamme ovat keitaita jossa voit hetkeksi istua alas, ja unohtaa maailman hulinan.

Nauti kuppi kuumaa talon kahviamme tai kokeile terveellistä matchalattea. Kaikista kahviloista löydät laajan valikoiman sekä suolaisia herkkujamme, että kaikki leipomo- ja konditoriatuotteet sekä tee- ja kahvikaupan.

Periaatteemme ovat itse alusta loppuun tehdyt tuotteet, iloinen ja asiakaslähtöinen palvelu, viihtyisä miljöö sekä jatkuva toiminnan kehittäminen ja parantaminen. Haluamme osaltamme olla mukana edistämässä suomalaista kahvilakulttuuria, pidämme silmällä maailman trendejä samalla kun vaalimme perinteitä. Oletko esimerkiksi jo maistanut kuuluisaa ja perinteikästä perunaleivostamme?

Löydä kahvilasi

Loviisa >>

Mäntsälä >>

Tuotteet ja valikoima


Periaatteemme ovat itse alusta loppuun tehdyt tuotteet, iloinen ja asiakaslähtöinen palvelu, viihtyisä miljöö sekä jatkuva toiminnan kehittäminen ja parantaminen. Haluamme olla mukana edistämässä kahvilakulttuuria Suomessa, pidämme silmällä uusimpia trendejä samalla kun vaalimme perinteitä.

Päivittäisestä valikoimasta voit käydä nauttimassa paikan päällä mutta kaikkea saa myös ostaa mukaan. Tilaamalla etukäteen varmistat lisäksi että saat toivomasi herkut juuri silloin kuin ne tarvitset

Valikoimaamme kuuluu kaikki niin makeat kahvila-, leipomo- ja konditoriatuotteet kuten laaja valikoima suolaista. Lounaaksi voit käydä syömässä esimerkiksi salaatin sämpylän kera tai smoothien ja piirakkapalan.

Leipomo


Omassa leipomossa valmistamme kaikki herkkumme alusta loppuun itse. Täällä kohoavat aamuöisin tuoksuvat pullat ja valmistuu herkulliset leipämme.

Salaisuutena lienee paitsi leipuriemme osaavat kädet omat reseptit sekä taikina.

Kondiittori suunnittelee ja viimeistelee leivosten näyttävän ulkonäön ja vastaa moussekakun suussasulavasta koostumuksesta. Valmistamme myös kuviokakkuja toiveiden mukaan.

Leipomo sijaitsee keskuskeittiön yhteydessä Mäntsälässä, ja sen yhteydessä toimii myös Mäntsälän kahvila-konditoriamme. Täältä herkut sitten kiidätetään joka aamu muihin toimipisteisiin nautittavaksi.

Kahvia ja teetä


Kaikkien kahviloiden yhteydessä toimii myös tee- ja kahvikauppa.

Laajasta 150 laadun irtoteevalikoimasta löytyy jotakin jokaiselle.

Paitsi teetä rakastamme luonnollisesti myös hyvää kahvia. Kahvimme on meille mittatilaustyönä suomalaista makua mukaillen paahdettu ja se on sekä täyteläinen että eurooppalaisinspiroitu.

Kahvi-, espressopauja ja irtoteetä voit ostaa mukaan kaikista myymälöistämme sekä verkkokaupasta.

Lisäksi löydät meiltä erikoiskahvit, talon jääteet ja muut juomat kuten erilaiset kaakaot, smoothiet ja teelattet.

Täältä löydät meidät

Loviisa

Siirry kahvilan sivulle

Mäntsälä

Siirry kahvilan sivulle

Tervetuloa!

Tule käymään porukalla!

Mäntsälässä ja Loviisassa tilamme soveltuvat mös ryhmille, soita tai kysy henkilökunnaltamme lisää!

Tilamme ovat myös käytössä kokouksia, muistotilaisuuksia ym. varten
sekä aukiolojen puitteissa että sovittaessa niiden ulkopuolellakin.