Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän listan tavallisimmista kysymyksistä, joita saamme.
Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta täältä, vastaamme siihen mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse.

Mistä moinen nimi, kysyy moni? 1980-luvun puolivälissä ostimme Esson huoltoaseman Sipoon Nikkilästä. Runda Munken juontaa nimensä silloisen pienen leipomomme suosituista pyöreistä munkeista. Kun yritykselle oli sen kasvaessa aika kehittää toinen nimi kuin ”Esson baari” tuntui tunnusmerkiksemme muodostunut Runda Munken luonnolliselta valinnalta.

Tilataksenne meiltä voit tehdä jonkin seuraavista:

  • Täyttää tarjouspyyntölomakkeemme sivuillamme
  • Laittaa sähköpostia osoitteeseen yvonne@rundamunken.fi
  • Soittaa numeroon 0400 9055 41
Yksittäisissä kakkutilauksissa ja muissa pienemmissä leipomo/konditoria- sekä kahvilatuotteiden tilauksissa riittää yleensä kaksi työpäivää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos teet tilauksen meille esimerkiksi perjantaina, saat tuotteesi aikaisintaan seuraavan viikon tiistaina. Seuraavaksi päiväksi pystymme varauksella toimittamaan ainoistaan 10 hengen kerma- ja sacherkakkuja, pienempiä pullatilauksia yms.
Muut tilaukset tulee olla meillä viimeistään kolme kokonaista työpäivää ennen tilaisuutta. Isommat tilaukset, esimerkiksi isompia juhlia varten, tulee tehdä vähintään noin kymmenen työpäivää ennen toimitusta. Vilkkaita päivä kuten ylioppilaspäivää varten kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä, sillä ne täyttyvät yleensä nopeasti.
Kaikki muutokset tulisi olla meillä viimeistään viimeisenä tilauspäivänä. (kts. edellinen ”Kuinka paljon ennen toimitusta tilaus pitäisi tehdä”). Sen jälkeen emme pysty takaamaan, että pystymme muuttamaan tilausta. Teemme tietenkin aina kaikkemme, jotta mahdolliset ongelmat saataisiin ratkaistua. Kannattaa ajoissa muistaa esimerkiksi kasvissyöjät sekä muut erikoisruokavaliot, kuten gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot.
Teemme ruokaa kaikissa eri hintaluokissa. Ilmoitamme tarjouksessa hinnat sekä arvonlisäveron 14% kanssa että ilman. Mikäli toimitamme ruuan, niin siihen tulee lisäksi kuljetusmaksu. Olemme asiakaslähtöinen yritys ja hyviä erittelemään kulut tarjouksissamme, asiakkaana näet helposti mikä maksaa mitäkin ja pystyt valitsemaan haluamasi palvelut sen pohjalta.
Meillä ei pääsääntöisesti ole kattorajaa tilauksille. Vähimmäismäärä pitopalvelulle on kuitenkin 10 hengen tilaus per ruokalaji/tuote ja hyvällä suunnittelulla lähes minkä kokoiset tapahtumat tahansa onnistuvat.
Pystymme hyvin vastaamaan tämän päivän erikoistarpeisiin sekä ruuassa että leipomo- ja konditoriatuotteissa. Jätämme pois meille tiedoksi annetut allergisoivat ruoka-aineet tai valmistamaan toiveidenne mukaan alkuperäismenua mukailevaa ruokatarjoilua erikoisruokavaliolla oleville. Suurin osa ruuastamme on laktoositonta ja meiltä löytyy paitsi laaja valikoima gluteenittomia tuotteita myös mahdollisuus toteuttaa maidottomia, kananmunattomia, vegaanisia yms. vaihtoehtoja.
Meiltä löytyy osaava ja kokenut tarjoiluhenkilökunta, joka mielellään auttaa juhlan tarjoilussa ja sujuvuudessa. Meiltä saat myös kokit sekä tarvittaessa suunnitteluavun juhliin (joka on ilmainen 2 ensimmäistä tuntia). Minimiveloitus tarjoilijoille/kokeille on kuitenkin neljä tuntia.
Pienemmille tilauksille ei valitettavasti ole mahdollista järjestää koemaistatusta koska ruoan järjestely vaatii aikaa – joskus jopa päiviä. Isommille tilaisuuksille pystymme varaamaan erillisen koemaistatustilaisuuden.

Kiitos keskuskeittiömme keskeisen sijainnin Mäntsälässä, pystymme vaivatta toimittamaan tilauksia päivittäin ympäri Uuttamaata sekä Päijät-Hämettä. Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Vantaa, Espoo sekä lähikunnat) ja sen länsipuoli sekä itäpuoli kuten Sipoo, Porvoo, Loviisa ja pohjoispuoli kuten Mäntsälä sekä Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää ym. ovat kaikki tuttuja.

Tarvittaessa toimitamme myös muille alueille. Ruoka tulee valmiiksi esille laitettuna vadeilla sekä lautasilla ja lämmin ruoka lämpölaatikoissa, ellei muuta toivota.

Olet myös tervetullut veloituksetta noutamaan tilauksen suoraan Mäntsälän päätoimitiloista osoitteesta Osuustie 1 tai Loviisan kahvilasta. Mahdolliset astiat palautetaan samaten kahvilaan seuraavana arkipäivänä tai sopimuksen mukaan.

Toimitus esimerkiksi Helsinkiin ja pk-seudulle on tällä hetkellä 60,50€ arkipäivisin ennen klo 18.00. Klo 18 jälkeen hintoihin lisätään 5€/tunti. Sunnuntaisin ja pyhinä toimitus esimerkiksi Helsinkiin maksaa 90€. Astioiden nouto tapahtuu seuraavana arkipäivänä ja maksaa 20€. Ruoka voidaan myös toimittaa kertakäyttöastioissa jolloin palautukselle ei ole tarvetta.

Toimituskulut vaihtelevat sijainnin, päivän sekä kellonajan mukaan. Ruuan voi myös sopimuksen mukaan noutaa veloituksetta mistä tahansa toimipisteestämme (Mäntsälä tai Loviisa) ja astiat palautetaan tällöin seuraavana arkipäivänä johonkin toimipisteeseemme. Kertakäyttöastioita ei tarvitse palauttaa. Tarjouksessa kerromme aina ne toimituskulut jotka koskevat juuri sinun tilaustasi. Pyydä meiltä tarjous!

Toimitushinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24%).

Ruoka tulee (ellei muuta toivota) valmiiksi esille pantuna vadeilla ja lautasilla sekä kulhoissa. Lämmin ruoka tulee lämpölaatikoissa.

Aterimet, lasit, lautaset tai muut ruokailuvälineet eivät sisälly tilaukseen. Ainoastaan ne astiat sisältyvät, jolla ruoka tulee esille laitettuna. Ruoka voidaan myös halutessa toimittaa kertakäyttöastioissa, jolloin astioiden palautukselle/noudolle ei ole tarvetta jälkikäteen.

Mikäli tarvitsette muita ruokailuvälineitä, niitä saa vuokrata meiltä. Pystymme myös järjestämään muita onnistuneisiin juhliin tarvittavia seikkoja, kuten kukkia, teltan, pöytäliinoja, serviettejä ym.

Kauttamme ei saa varsinaisia juhlatiloja vuokrattua muualta. Olemme vuosien saatossa kuitenkin oppineet tuntemaan toimialueemme ja pääkaupunkiseudun juhlatilat hyvin ja kerromme mielellämme kokemuksiamme niistä.

Autamme mielellämme kattamisessa, mutta minimiveloitus henkilökunnastamme on neljä tuntia.
Ruoka saapuu sovittuna ajankohtana, yleensä puolen tunnin liikennevarauksella. Jos tilaukseenne sisältyy lämmintä ruokaa, suosittelemme toimitusta noin 30-60 minuuttia ennen ruokailua.