Tee & Kahvi

Tee

Oman maahantuonnin ansiosta pystymme takaamaan sinulle korkealaatuisen sekä laajan valikoiman josta löytyy jotakin jokaiselle.

Oman tee harrastuksen ja innostuksen sekä asiakkaiden toiveiden myötä 10 laadun valikoima on vuosien saatossa kasvanut huikeaan 160 eri laatuun ja jatkaa edelleen.

Valikoimasta löydät niin tuttuja makuja kuin harvinaisuuksiakin monesta eri maailmankolkasta ja kaikkia eri teetyyppejä (vihreä, musta, valkoinen, keltainen, oolong sekä pu’erh tee) sekä paljon luomulaatuja.

Teen lisäksi valikoimassa löytyy laaja valikoima haudukkeita kuten rooibosta, hedelmä- ja yrtti”teitä”. Tervetuloa uppoutumaan teen ihmeelliseen ja monipuoliseen maailmaan!

Bla bla bla

Kahvi

Runda Munken maahantuo paitsi laadukasta teetä myös kahvia suurena kahvin ystävänä.

Kahviloista voit ostaa mukaan tuoreita kahvipapuja itsellesi tai vaikka tuliaisiksi. Valikoimasta löytyy sekä espresso-, cappucino- että kahvipapuja, luomuna, single origin sekä maistuvina sekoituksina.

Kahviloissa voit myös nauttia omasta täyteläisetä ja eurooppalaisinspiroituneesta kahvistamme joka on meille mittatilaustyönä suomalaista makua mukaillen paahdettu.

Tutustu teevalikoimaan >>
Tutustu kahvivalikoimaan >>