• 1001 Nights - mustan ja vihreän teen sekoitus - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  1001 Night on hedelmäinen mustan ja vihreän teen sekoitus joka uskaltaa olla hieman erilainen! Kokeile ja ihastu. Maustettu eksoottisella jakkihedelmällä.
 • Beam Me Up! - Maustettu musta tee - Runda Munken teekauppa
  Humoristinen ja pirteä musta tee joka on täynnä makua banaanista ja mustikoista. Erittäin hedelmäinen ja marjaisa. Maustettu lisäksi hunajalla, mangon ja mansikan paloilla, rusinoilla sekä guaranan siemenillä. Makuelämys!
 • China Gu Zhan Mao Jian Organic - vihreä tee - maustamaton tee - Runda Munken Teekauppa
  Gu Zhan Mao Jian kasvaa Guyang joen laaksossa Guzhang provinssissa. Teetarhat ovat levittäytyneet näiden pehmeiden ylänköjen ylle 400-700 m korkeuteen. Gu Zhan Mao Jian on tunnettu siitä että sen poiminta tapahtuu vain 10 päivän ajan aikaisin joka kevät. Ihmeellinen ja ihana hopean-vihreä, rullattu lehti hopeisin kärjin. Pehmeän kukkaisa maku.
 • China Gunpowder - vihreä tee - maustamaton tee - Runda Munken Teekauppa
  Gunpowder on Kiinalaista vihreää teetä joka sopii moneen makuun ja päivittäin juotavaksi. Ruudin näköiseksi rullattu lehti, aromaattinen, hienostuneen hapokas ja hieman savuinen maku. Oranssi kuppi. Useampi haudutus mahdollinen.
 • Paikanvaraus
  Legendaarinen erikoisuus Lapsang Souchong  saa uniikin makunsa alueen mäntypuiden savusta. Aromaattinen, pehmeän tervainen ja mausteinen musta tee.
 • China Lung Ching 1st grade - vihreä tee - maustamaton tee - Runda Munken Teekauppa
  Lung Ching on tee jolla on pitkät perinteet Kiinassa. Hyvin työstetty, tasainen ja litteä lehti. Maku on pehmeä, paahteinen ja pyöreä, juoman väri keltaisen oranssi. Lung Ching haudutetaan perinteisesti useamman kerran ja jokaisella haudutuskerralla maku muuttuu. Virkistävä.
 • Pu'erh tee - kiinalainen terveystee - Runda Munken Teekauppa
  Kiinalainen terveystee Pu'erh on fermentoitua vihreää teetä joka mm. alentaa kolesterolia ja tukee ruuansulatusta sekä vähentää näläntunnetta. Toisin kuin muut teelajit se paranee ikääntyessään.
 • China White Monkey - vihreä tee - maustamaton tee - Runda Munken Teekauppa
  Vihreä White Monkey tee kasvaa kuuluisan seitsämän vuoren maakunnassa Jiangxin provinssissa. Vuosittainen sato on rajoitettu. Se tekee tästä teestä, johon poimitaan lehdet ja silmut ainoastaan kerran vuodessa huhtikuussa, harvinaisuuden. Satokauden aikana lehdet ja silmut kehittävät erityisen raikkauden joka tarjoaa upeita makuelämyksiä. Kevyt ja kukkainen, helposti lähstyttävä ja hienostunut vihreä tee joka haudutetaan poikkeuksellisen matalassa lämpötilassa (60 °C) jolloin siinä olevat vitamiinit ja antioxidantit säilyvät erityisen hyvin.
 • Dark Chocolate Delight - maustettu musta tee - Runda Munken Teekauppa
  Suklainen ja syntisen täyteläinen musta tee jossa kaakaonibsejä ja isoja herkullisia paloja suklaata. Hemmottele itseäsi huoletta, tutkimusten mukaan tumma suklaa tekee sinulle hyvää! Nyt voit nauttia siitä teen muodossa.
 • Earl Grey Bravo! mango - maustettu musta tee - Runda Munken teekauppa
  Mehevä ja hedelmäinen Earl Grey Bravo! on virkistävä ote rakastetusta klassikosta. Kuka olisikaan arvannut että mango ja bergamotti sopivat toisilleen kuin nenä päähän?
 • Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tai monta makua, kuten Earl Greyn kohdalla. Tässä laventelinkukat tuovat aromaattisen ja kukkaisan säväyksensä klassikkoon. Laventeli tunnetaan rentouttavista ominaisuuksistaan ja sen makea tuoksu jo itsessään tyynnyttää. Varma laventelin ystävän ja rauhallisten hetkien suosikki.
 • Earl Grey Organic - maustettu musta tee - Runda Munken Teekauppa
  Siitä miten Earl Grey sai nimensä jaarlin ja brittiläisen pääministerin Earl Greyn (1764-1845) mukaan on monta tarinaa. Mausta kuitenkin tuli maailmanlaajuisesti erittäin suosittu ja siitä on sittemmin tehty paljon eri versioita. Tämä tee on perinteinen Earl Grey jonka klassinen maku saadaan yhdistämällä mustaa luomuviljeltyä teetä ja luonnollista bergamottiöljyä. Bergamotti on pääosin Italiassa viljelty sitrushedelmä jonka aromi vastaa Earl Greyn tunnetusta mausta.
 • Kurkuma on inkivärin sukulainen, se tunnetaan ehkä parhaiten sen tulehduksia alentavista ja niveliä hoivaavista ominaisuuksista. Mausteinen ja lämmin musta teesekoitus lämmittää sisältä päin ja tekee hyvää. Vinkki! Murskaa vihreät kardemummakapselit ennen haudutusta, näin saat kardemummasta lisämakua valmiiseen juomaan.
 • Ginger Lemon Organic Sencha - vihreä tee - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  Vihreä sencha johon on lisätty inkiväärin paloja ja raikasta sitruunaa, korostettu sitruunaruoholla. Pehmeä teesekoitus täynnä hyvää tekeviä aineksia, mm. mustapippuria joka toimii synergisesti yhdessä inkiväärin kanssa. Inkivääriä käytetään mm. immuunipuolustuksen tukemiseen sekä tulehdusta ja pahoinvointia lievittävänä, sitruuna tekee hyvää aineenvaihdunnallesi ja puhdistaa lempeästi. Inkivääri ja sitruuna ne yhteen soppii! Yksi suosituimmista sekoituksistamme, luomuviljelty.
 • Taivaallinen yhdistelmä mustaa teetä, suussa sulavaa karamelli-suklaata ja makeaa mansikkaa, viimeistelynä kultahippuja ja ruiskaunokin terälehtiä. Valmis juoma kimaltelee kauniisti - täydellinen tee hemmotteluhetkiin tai lahjaksi.
 • Green Chai Tea Apricot - vihreä tee - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  Moderni ja erikoinen vihreä chai on maustettu lämmittävillä chai mausteilla, kuten kanelilla, ja pehmeällä aprikoosilla. Luonnollisen makea vihreä tee ja aprikoosi sopivat erityisen hyvin yhteen eksoottisempien chai mausteiden kanssa! Green Chai Tea Apricot sisältää runsaasti kanelia jolla on verensokeria tasapainoittava vaikutus ja sopiikin loistavasti juotavaksi pitkin päivää sekä ruuan jälkeen nautittavaksi.
 • Japan Genmaicha Kohki with Matcha - vihreä tee - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  Tämä Japanilainen erikoisuus koostuu syksyn pehmeästä Bancha teestä ja Genmaista (täysjyväriisi) ja se on puuteroitu korkealaatuisella Matchalla, Japanilaisella jauhetulla vihreällä teellä. Matchan katsotaan olevan yksi arvostetuimmista Japanilaisista vihreistä teistä. Matcha on luontainen osa Japanilaista teeseremoniaa. Matcha saa paahdetut riisinjyvät hehkumaan vihreinä ja antaa Genmaichalle raikkaan, vihreän värin ja rikastuttaa makua miellyttävällä makeudellaan.
 • Japan Premium Genmaicha Ketsuro Organic - vihreä tee - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  Perinteisestä Genmaichasta poiketen luomulaatuinen Genmaicha Premium Ketsuro ei pohjaudu Banchaan vaan sen sijaan varjostettuun, huippulaatuiseen luomu Kabusechaan. Sen ansiosta se on erityisen täyteläinen, pehmeä ja aromaattinen maultaan. Sekoituksen kruunaa paahdetut ja pähkinäiset sävyt luomuviljellystä paahdetusta riisistä.
 • Hienostunut ja aromaattinen sekoitus mustia ja vihreitä teelehtiä jotka on maustettu huumaavalla jasmiinilla ja bergamotilla, viimeistelty kauniilla malvan ja jasmiinin kukilla. Ihastuttava sekä aistikas twisti perinteisestä Earl Greystä.
 • Jasmine Phoenix Pearls - vihreä tee - maustettu tee - Runda Munken Teekauppa
  Erikoisuus Fujianista. Hienot teelehdet maustetaan jasmiinin kukinnoilla ja rullataan pieniksi helmiksi. Juoma on kirkas ja maku erityisen pehmeä. Helmet avautuvat kauniisti hauduttaessa ja tee sopii varsinkin itsensä hemmotteluun ja nauttimiseen sekä esimerkiksi vieraille tarjottavaksi. Jasmiiniteen ystävän suosikki. Soveltuu useampaan haudutuskertaan.