Home>Tilaus- ja toimitusehdot
Tilaus- ja toimitusehdot 2017-05-04T17:21:53+00:00

Tilaus- ja toimitusehdot

Erimielisyystilanteet

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Palautus, vaihto ja noutamatta jättäminen

Tuotteillamme on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen ehtona on käyttämätön ja myyntikelpoinen tuote joka on myyntipakkauksessa.

Ota meihin aina yhteyttä ennen palautusta. Palautus on ilmaista 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Käytämme vain Postin palvelua palautuksissa, asiakaspalautustunnuksemme on xxxx.

Tuotteen palautusosoite:

Tilauksen noutamatta jättäminen tai tilauksen peruuttaminen ilman yhteydenottoa: Noutamattomista paketeista aiheutuneet kulut veloitetaan jälkikäteen.

HUOM! Palautunut paketti ei ole palautus!

Jälkitoimitukset

Emme toimita loppuneita tuotteita jälkitoimituksina.

Viallinen tuote tai lähetys

Jos huomaat paketin olevan rikkoutunut tai muuten kärsinyt – tee heti vahinkoilmoitus Postille. Suosittelemme, ettet vastaanota lähetystä.  Ole heti yhteydessä meihin.

Jos huomaat, myöhemmin että tuote on viallinen – ota heti yhteyttä sähköpostilla ja selosta tilanne. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimituskulut

Yli 50 € tilaukseen ilmainen toimitus, 50 euron ja alle 50 € tilauksissa toimituskulu 5,90 €.

Toimitusaika

Tilauksesi toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

Olemme yhteydessä jos toimitusaika pitenee.