Home>Teet>Yrttitee>Greek Mountain Tea Organic

Greek Mountain Tea Organic

Tuote tilapäisesti loppu

Arvio 5.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvioon.
(1 tuotearvio)

Greek Mountain Tea Organic on kreikkalaisten lammaspaimenien voimayrtti, ironwort. Sen maku on pehmeä ja hunajainen, kukkaisa ja mesimäinen.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) 896145 Kategoriat: , Avainsanat: , ,

Tuotekuvaus

Greek Mountain Tea Organic eli kreikkalainen luomuviljelty vuoristoyrtti (raudakki) kasvaa Magnesian alueyksikössä Kreikassa.

Viljely ja sadonkorjuu

Perheyritys on kulkenut suvussa isältä pojalle, ja on ensimmäinen joka on ottanut käyttöön luomuviljelyn menetelmät kasvin viljelemiseksi. Prosessi on hidas. Kestää kolme vuotta ennenköin satoa pääsee korjaamaan. Tämän jälkeen alue istutetaan 4-5 eri kasvilla, yksi toisensa jälkeen, jolloin maaperä saa toipua ja sitä ei riistetä tärkeistä mineraaleista joita tarvitaan jotta vuoristoyrttiä voidaan taas istuttaa.

Sadonkorjuu on yhtä vaativa prosessi ja se tehdään yhä edelleen käsin. Kourallinen noin 30 cm korkeita kasveja kerätään yhteen ja leikataan tyvestä, uudestaan ja uudestaan. Makealle tuoksuvat niput kerätään käsivarrelle ja asetellaan lopulta isoina kekoina kuorma-autoon. Tämän jälkeen niput asetetaan roikkumaan erityisiin pieniin varastoihin jossa ne saavat kuivata. Varastot täyttyvät raudakin makeasta tuoksusta jossa on vivahteita hunajasta, aprikoosista ja muskotista. Varjossa kuivattaminen on hitaampaa mutta tuottaa parhaimman laadun.

Terveysvaikutukset

Vuoristoyrttiä Sideritis on myös tutkittu sen terveysvaikutuksista. Tutkimukset osoittavat että se sisältää merkittäviä määriä antioxidantteja ja että se on yhtä potentiaalinen lähde näille suojaamaan soluja hapettumiselta ja vapailta radikaaleilta kuin vihreä tee.

Kreikkalaisella vuoristoyrtillä on positiivinen vaikutus immuunipuolustukseen ja sitä käytetään flunssan ja tulehdusten torjumiseen ja hoitamiseen. Se tukee hengityselimiä sekä ruuansulatusta.

Lisätiedot

Määrä

100 g, 50 g

Alkuperämaa

Kreikka

Ominaisuudet

kofeiiniton, luomu, maustamaton

Sisältö

Kreikkalainen vuoristoyrtti

Haudutus

2 tl, 100 °C, 5 min

1 arvio tuotteelle Greek Mountain Tea Organic

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Tiina

    Yksi suosikki lisää.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *