Nikkilä 2017-08-15T12:26:07+00:00

Tunnelmallinen kahvila aivan Nikkilän keskustassa

HUOM! Nikkilän kahvila sulkee 26.8 –>
Palvelemme kuitenkin niin uusia kuin vanhojakin asiakkaita myös jatkossa kakkutoimitusten sekä catering-palvelujen merkeissä koko Uudellamaalla. Ota yhteyttä meihin suoraan!

Tervetuloa maistamaan korkealaatuista teetä ja kahvia pieneen tunnelmalliseen kahvilaamme. Kahvila sijaitsee Nikkilän keskustassa, lähellä palveluita, joten sinun on helppo piipahtaa kahville kiireenkin keskellä.

Tavoitteenamme on, että jokaiselle löytyy jotakin. Meille saapuu päivittäin tuoreet maukkaat tuotteet omasta leipomosta. Olemme myös perehtyneitä erikoisruokavalioihin ja pyrimme siihen, että päivittäin olisi tarjolla gluteenittomia vaihtoehtoja. Tilauksesta saatavilla myös monia muita kuten esimerkiksi maidottomia herkkuja.

Kauttamme saat myös helposti ja vaivattomasti kaikki herkut, niin suolaiset kuin makeat, eri juhliin ja tilaisuuksiin, niin yritys kuin yksityispuolella. Valmistamme niin leipomo, konditoria ja kahvila tuotteita kuten myös kaikkia catering (pitopalvelu) herkkuja. Voit tilata kakun syntymäpäiville, salaatin illanistujaisiin tai kokonaisen menun häihinne. Pyydä tarjous!

Teekauppamme valikoimasta löytyy yli 80 eri teelajiketta, mukaan lukien hedelmähaudukkeita sekä kofeiinittomia vaihtoehtoja juhlaan ja arkeen, lahjaksi tai kotiin. Täältä löydät myös kaiken tarvittavan täydellisen teekupillisen valmistukseen kilpailukykyiseen hintaan. Henkilökuntamme on perehtynyt teen maailmaan ja autamme ja neuvomme mielellämme sinua kaikissa kysymyksissä.

Oletko aivan hakuteillä teen suhteen, tai haluaisitko lisätä teetietämystäsi, järejstää jotakin erilaista ja hauskaa työ- tai kaveriporukalla? Järjestämme myös tee-iltoja ja koulutuksia pyynnöstä pienille ryhmille, teemoina esim. teehen tutustuminen, teecocktailit ja jäätee ym.. Kysy rohkeasti lisää!

Iso Kylätie 20, 04130 Sipoo
nikkila (a) rundamunken.fi
p. 050 4623 029

Aukioloajat
Ma-Pe 9 – 16