Loviisa 2017-10-02T10:52:24+00:00

Torin nurkalla sijaitsee tunnelmallinen kahvilamme

Istahda alas tunnelmallisessa kahvilassamme ja nauti kuppi erinomaista kahvia tai teetä. Myös erikoiskahvit. Nautiskele omatekoisista leivonnaiistamme tai valitse jotain laajasta suolaisten valikoimastamme, nekin kaikki ovat itsetehtyjä. Pullaa ja munkkeja löytyy päivittäin. Lounaaksi tarjoamme ruokaisia täytettyjä sämpylöitämme, katkarapuleipiä, salaatteja sämpylän kera. Pyrimme myös siihen että meiltä joka päivä löytyy sekä suolaista että makeaa gluteenitonta. Gluteenittomat tuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia ja ne on leivottu/valmistettu keittiössä/leipomossamme jossa käsitellään myös tavallisia jauhoja.

Teekauppamme valikoimista löydät yli 100 eri irtoteelaatua, teekukkia ym. Valikoimassamme on kaikkia eri teetyyppejä ja laaja valikoima erilaisia kofeiinittomia hadukkeita sekä kaikki teetarvikkeet mitkä tarvitset täydellisen kupin hauduttamista varten. Kesällä omatekoinen jääteemme virkistää ja viilentää. Tai tilaa matcha-, chai- tai rooiboslatte ja kokeile jotain uutta ja jännittävää. Maahantuomme myös laadukasta kahvia.

Teemme myös tilauksesta kakkuja ja kaikkea muuta valikoimastamme ja sen ulkopuoleltakin, myös suolaista, haluamallesi päivälle. Pienemmissä tilauksissa jopa 2 päivän varoitusaika riittää. Palveluihimme kuuluu myös catering ja take-away catering. Pystymme myös tekemään pöytävarauksia ja pitämään yksityistilaisuuksia, kokouksia, tapaamisia, juhlia ym pienryhmille (samaan huoneeseen mahtuu n. 20 ihmistä) ja isommillekkin mikäli jakautuminen eri huoneisiin ei tuota ongelmaa. Sisälle mahtuu noin 49 ihmistä ja ihanaan puutarhaamme tarvittaessa saman verran 🙂 Tervetuloa!

Aleksanterinkatu 6, 07900 Loviisa
loviisa (a) rundamunken.fi
p. 050 4623 027

Aukioloajat
Ma-Pe 9 – 19
La 10 – 16
Su 11 – 16